Deși îți îngrijești covoarele, le aspiri săptămânal și ai grijă să nu le pătezi, poate ai observat că acestea nu mai arată ca în primele luni. Culorile și aspectul acestora este bine întreținut, însă nu mai arată ca noi. 

Covoarele au nevoie de o curățare profesională o dată la o anumită perioadă de timp. Aceasta acționează în profunzimea țesăturii covoarelor și ajută la eliminarea petelor, murdăriei și a acarienilor ascunși între firele covoarelor.

La spălătoria de covoare Cristal avem grijă să le oferim covoarelor tale curățarea profesională de care au nevoie. Acest proces elimină murdăria, mirosurile neplăcute din țesătură și contribuie la prelungirea vieții covoarelor! 

Ce presupune curățarea profesională a covoarelor la Spălătoria Cristal 

Covoarele sunt curățate folosind detergenți și aparate speciale de spălare și stoarcere. Astfel, acestea sunt curățate în profunzime, iar petele și mirosurile neplăcute sunt eliminate.

La final, acestea sunt introduse în camera de uscare (cu dezumidificator). Aparatul elimină apa și umezeala din țesătură, iar covoarele sunt scoase complet uscate, indiferent de vreme și anotimp.  

Cum prelungești viața covoarelor tale cu ajutorul curățării profesionale

Curățarea profesională elimină murdăria ascunsă adânc în țesătură covoarelor. Praful și murdăria pot slăbi țesătura în timp și poate determina covorul să devină mai ușor de deteriorat în timpul spălării. 

Aspirarea covorului (chiar și cea săptămânală) elimină murdăria aflată la suprafață covorului. Nu reușește să pătrundă adânc în țesătură. 

La spălătoria de covoare Cristal Satu Mare, covoarele sunt curățate în profunzime, țesătură este igienizată, iar culorile sunt împrospătate.

  • Petele sunt eliminate
  • Mirosurile neplăcute dispar
  • Acarienii ascunși în țesătură sunt eliminați 

Rezultatele constă în covoare igienizate, împrospătate și rezistente. Iată doar câteva exemple.  

Cum Procedezi Dacă Dorești Să Beneficiezi De Serviciile Spălătoriei Cristal?

Tu ne suni la 0751 520 764, îți preluăm comanda și ne ocupăm de tot.

Pentru serviciile de curatare a covoarelor, serviciul de ridicare-livrare la domiciliu este GRATUIT (pe raza orașului Satu Mare)!

Preluăm covoarele și ți le aducem înapoi în maxim 2 zile lucrătoare de la data preluării.