Eliberează canapelele de sub greutatea prafului și a murdăriei

Praful, petele de mâncare, urmele de murdărie, toți aceștia reprezintă factori de risc pentru țesăturile canapelelor. Ei duc la murdărirea în timp a canapelei, formarea de pete, mirosuri neplăcute și chiar acarieni ascunși în țesături.

La Spălătoria Cristal Satu Mare ne ocupăm de tot ce înseamnă curățarea în profunzime a canapelelor, colțarelor și a fotoliilor. Astfel, te ajutăm să creezi și să menții un mediu curat și igienizat în casă pentru tine și cei dragi.

Știm că acorzi multă atenție curățării și îngrijirii canapelelor. Le aspiri, le aerisești și ai grijă să nu le pătezi. Poate ai observat că acestea nu mai arată ca în primele luni. Culorile și aspectul lor este bine întreținut, însă nu mai arată ca noi.

Țesăturile au nevoie de o curățare profesională o dată la o anumită perioadă de timp. Aceasta pătrunde în profunzimea fibrelor canapelei, eliminând praful și murdăria adâncită în țesături.

De ce să alegi Spălătoria Cristal pentru curățarea canapelei tale?

Elimini praful și murdăria adâncită în țesături

Praful se depune zilnic pe țesăturile din casă. În timp, acesta duce la estomparea culorilor, îngreunează fibrele și creează un mediu favorabil pentru acarieni.

La Spălătoria Cristal, eliminăm murdăria și praful adâncit în țesături. Folosim aparate speciale care pătrund în adâncimea fibrelor, pentru o curățare în profunzime. Rezultatul:

  • Eliminăm petele dificile și inestetice
  • Scoatem mirosurile neplăcute din țesături
  • Curățăm în profunzime și igienizăm țesăturile

La final, te bucuri de o canapea vizibil mai curată și igienizată.

Folosim aparate speciale pentru rezultate profesionale

Curățarea tradițională a canapelei poate părea un proces lung și dificil, în special când vorbim de pete. Pentru a le elimina, ai nevoie de o soluție specială de curățare, un burete sau o perie și niște apă.

După ce este curățată, este esențial să te asiguri că suprafața canapelei se usucă. Umezeala rămasă în țesături duce, în timp, la formarea mirosurilor neplăcute și chiar a petelor de mucegai.

La Spălătoria Cristal, procesul de curățare al canapelei este mult mai simplu și eficient. Aparatele noastre profesionale curăță în profunzime și nu lasă țesăturile îmbibate în apă.

Îți curățăm canapeaua la tine acasă

Întregul proces de curățare are loc la tine acasă.

Stabilim o oră potrivită, ne deplasăm la domiciliu și ne ocupăm de canapeaua ta.

În doar câteva ore, te bucuri de țesături curățate în profunzime și o canapea complet transformată.

Creezi un mediu sigur și curat în casa ta

Acarienii se ascund cu ușurință în țesăturile capelelor, colțarelor și ale fotoliilor.

Curățarea profesională periodică ajută la eliminarea acestora și previne formarea unui mediu prielnic pentru ei. Astfel, igienizezi țesăturile și creezi un mediu sigur și curat în casă pentru tine și cei dragi.

Îți oferim servicii pline de amabilitate și profesionalism

Fiecare interacțiune cu echipa Spălătoriei Cristal este una plină de amabilitate și profesionalism.

Îți oferim informații despre serviciile noastre, îți răspundem la întrebări și lucrăm cu atenție pentru a-ți oferi rezultatele mult dorite.

Ce spun clienții noștri despre serviciile Spălătoriei Cristal

Serioși și profesioniști. Canapelele sunt ca noi. Recomand.
Perfect! Muncă rapidă, canapele curate. Sunt foarte mulțumită!
Recomand. Foarte profesional. Am trimis la curățat 6 covoare și am chemat la igenizare o canapea și două fotolii după o mutare într-o casă în care pe lângă oameni mai trăiau 6 pisici și doi câini, plus că oamenii erau fumători cronici. După igenizare am putut să las copilul nestingherit pe canapea și covor fără să am grija părului lăsat cadou de foștii proprietari. Vorbind de preț este unul foarte Ok în așa fel că de acum mă gândesc serios să trimit covoarele la curățat la curățenia generală a casei. Încă odată mulțumesc pentru promtitudine/preț și nu în ultimul rând răbdare la ce am avut în covoare/canapele.

Descoperiți lista completă de prețuri pentru serviciile Spalatoriei Cristal chiar aici

Cum Procedezi Dacă Dorești Să Beneficiezi De Serviciile Spălătoriei Cristal?

Tu ne suni la 0751 520 764 și stabilim o programare la o oră ideală pentru tine.

Igienizarea canapelei are loc la domiciliu.