Canapelele sunt locul unde ne bucurăm de un moment de relaxare după o zi de lucru, locul unde urmărim filmele și serialele preferate sau unde luăm o gustare delicioasă. 

Deși toate acestea sunt momente plăcute pentru noi, canapelele sunt expuse (și supuse) zilnic la praf, scame, urme de mâncare și alți factori care le pot păta țesătura și estompa culorile. 

Dacă și tu ai observat aceste probleme, vrem să îți spunem că nu ești singurul. Majoritatea clienților noștri se confruntă cu aceste probleme.

La Spălătoria Cristal, dorim să le oferim tuturor clienților noștri servicii eficiente de curățare și igienizare a canapelelor.

Ce înseamnă o canapea curată la Spălătoria Cristal?

  • Fără pete
  • Fără mirosuri neplăcute
  • Fără acarieni

Iată care sunt motivele pentru care clienții noștri au ales serviciile Spălătoria Cristal de curățare a canapelelor

O canapea complet transformată și igienizată

La Spălătoria Cristal, obiectivul nostru este de a-i oferi canapelei tale o transformare și igienizare completă.

În urma procesului nostru curățare, chiar și petele vechi și dificile dispar. Mirosurile neplăcute sunt eliminate, la fel și acarienii ascunși în țesătură.

La final, aspectul canapelei este complet transformat și materialul este igienizat.   

Ne deplasăm la domiciliu pentru curățarea canapelei

Transportul canapelei într-o curățătorie specializată poate fi dificil și costisitor. Aceasta trebuie scoasă cu grijă din casă, așezată într-un vehicul spațios și transportată. 

La Spălătoria Cristal, ne deplasăm noi la domiciliul clienților. Stabilim o oră ideală și venim pentru o curățare în profunzime a canapelelor.

Iată câteva păreri ale celor care au ales deja serviciile Spălătoriei Cristal


Perfect! Muncă rapidă, canapele curate. Sunt foarte mulțumită!

 


Recomand. Foarte profesional. Am trimis la curățat 6 covoare și am chemat la igenizare o canapea și două fotolii după o mutare într-o casă în care pe lângă oameni mai trăiau 6 pisici și doi câini, plus că oamenii erau fumători cronici. După igenizare am putut să las copilul nestingherit pe canapea și covor fără să am grija părului lăsat cadou de foștii proprietari. Vorbind de preț este unul foarte Ok în așa fel că de acum mă gândesc serios să trimit covoarele la curățat la curățenia generală a casei. Încă odată mulțumesc pentru promtitudine/preț și nu în ultimul rând răbdare la ce am avut în covoare/canapele.

De ce să alegi și tu Spălătoria Cristal pentru curățarea canapelei tale

Canapelele au nevoie de curățare din când în când. La fel ca alte piese de mobilier din casă, îți dorești ca și aceasta să fie curată și un mediu sigur pentru tine și cei dragi. 

Spălătoria Cristal îi oferă canapelei tale o curățare în profunzime, o igienizare completă și îi redă strălucirea.

Cum Procedezi Dacă Dorești Să Beneficiezi De Serviciile Spălătoriei Cristal?

Ne suni la 0751 520 764 și stabilim o programare la o oră ideală pentru tine.

Ne deplasăm la domiciliu pentru a-ți curăța canapeaua în profunzime.