Covoarele le spălăm impecabil, le curățăm de scame, le parfumăm si le livrăm înapoi în 2 zile lucrătoare, complet uscate. Ridicarea si Livrarea covoarelor este Gratuita

 

De acum, ai covoare fără pete, murdărie sau mirosuri adunate cu timpul. Covoarele își recapătă farmecul și strălucirea.

Oferim grijă, profesionalism și amabilitate tuturor clienților noștri.

Creează un mediu curat, igienizat în casă pentru tine și cei dragi

 

Spălătoria Cristal Satu Mare te ajută cu tot ce înseamnă curățarea și igienzarea covoarelor, canapelelor, saltelelor din casa ta. Menținerea acestor suprafețe curate este esențială pentru a crea un mediu sigur și igienizat pentru tine și cei dragi.

Știm că acorzi mare atenție curățării și îngrijirii covoarelor, canapelelor și saltelelor. Le aspiri, le aerisești și ai grijă să nu le pătezi. Poate ai observat că acestea nu mai arată ca în primele luni. Culorile și aspectul lor este bine întreținut, însă nu mai arată ca noi.

Țesăturile acestor suprafețe au nevoie de o curățare profesională o dată la o anumită perioadă de timp. Aceasta acționează în profunzimea țesăturii și ajută la eliminarea petelor, murdăriei și a acarienilor ascunși între firele covoarelor, canapelelor și a saltelelor.

De ce să apelezi la serviciile de curățare și igienizare ale Spălătoriei Cristal?

Nu doar spălate, ci fără scame și parfumate 🌼🌺

Iată, împreună, aducem mireasma primăverii la tine acasă! Așa pregătim covoarele clienților noștri la Spălătoria Cristal din Satu Mare.Covoarele se spală și se usucă în camera de uscare. Apoi, ele sunt curățate de scame și parfumate.Sună și tu chiar acum ca să îți întâmpini musafirii cu un covor curat, cu culori vii și reintineriteRidicarea și livrarea covoarelor este gratuită în Satu Mare ☎️ Programări: 0751 520 764➡️ https://www.spalatoriacristal.ro

Posted by Spălătoria de Covoare Cristal on Saturday, February 19, 2022

Obții covoare și țesături igienizate, fără să depui efort fizic în curățarea lor

În momentul în care doriți să curățați bine covoarele, probabil este nevoie să apelați la următorul proces:

  • Scoaterea covoarelor din locuință (și coborârea cu ele de la etaj, în cazul în care locuiți la bloc)
  • Găsirea unei bări sau suport pe care să îl așezați
  • Scoaterea prafului prin a-l bate
  • Spălarea covorului cu o perie și detergent special de covoare
  • Lăsarea covorului să se usuce complet
  • Transportarea covorului înapoi în locuință

Acest proces necesită mult efort fizic și timp. În plus, la final puteți constata că unele pete nu au ieșit complet sau țesătura nu este complet împrospătată.

Acum nu mai este nevoie să treci prin tot acest proces. Prin apelarea la serviciile de curățare profesională ale Spălătoriei Cristal, îți luăm tot greul de pe umeri.

Ne ocupăm de transportul (ridicare și livrare) și curățarea în profunzime a covoarelor.

Te bucuri de țesături curățate în profunzime

Țesăturile covoarelor, ale canapelelor și saltelelor sunt dificil de curățat în profunzime. Pentru a pătrunde în profunzimea acestora, este nevoie de aparate și soluții speciale de curățare.

La Spălătoria Cristal folosim aparate și detergenți ce curăță fibrele și le igienizează. Rezultatul:

  • Eliminăm petele dificile și inestetice
  • Scapi de mirosurile neplăcute din țesături
  • Fibrele sunt curățate în profunzime și igienizate

Creezi un mediu sigur și curat în casa ta

Datorită prafului și murdăriei acumulate în timp, țesăturile covoarelor, canapelelor și ale saltelelor pot fi un loc prielnic de formare a acarienilor.

Curățarea în profunzime și igienizarea țesăturilor te ajută să elimini acarienii și contribuie la crearea unui mediu curat, sigur în casa ta.

Covoarele, canapelele și saltelele devin locul perfect de odihnă, relaxare și joacă.

Ai parte de servicii pline de amabilitate

Pe lângă rezultate vizibile și profesionalism, amabilitatea este un alt element care ne caracterizează serviciile.

Îți oferim informații despre serviciile noastre, îți răspundem la întrebări și avem grijă să fii mulțumit de rezultatele primite.

Ce presupun procesele de curățare la Spălătoria Cristal?

Pentru curățarea covoarelor folosim detergenți și aparate speciale de spălare și stoarcere. Acestea sunt curățate în profunzime, iar petele și mirosurile neplăcute sunt eliminate.

La final, introducem covoarele în camera de uscare (cu dezumidificator). Aparatul elimină apa și umezeala din țesătură, iar covoarele sunt scoase complet uscate, indiferent de vreme și anotimp.

 

Procesul de curățare al canapelelor și saltelelor ajută la eliminarea și a celor mai dificile pete adâncite în țesătură. Acestea sunt igienizate și curățate în profunzime.

Mirosurile neplăcute sunt scoase din țesătură pentru ca tu și cei dragi ție să vă bucurați de fiecare dată când vă așezați pe canapea sau pe saltea.

Rezultatul final: Un mediu sigur pentru tine și cei dragi

Igienizarea te ajută să ai grijă de sănătatea ta și să îi protejezi pe membrii familiei. Creezi un mediu sigur pentru tine și cei dragi.

Iată câteva păreri ale celor care au ales deja serviciile Spălătoriei Cristal

Recomand, foarte serioși și rapizi. Noi avem cățeluș și blăniță lui se depune pe covor bine…dar mereu primesc covoarele impecabile. Și foarte super este că mi le aduce acasă.

Recomand din tot sufletul! Covoarele sunt ca nou şi au un miros foarte plăcut!


Perfect! Muncă rapidă, canapele curate. Sunt foarte mulțumită!

 


Recomand. Foarte profesional. Am trimis la curățat 6 covoare și am chemat la igenizare o canapea și două fotolii după o mutare într-o casă în care pe lângă oameni mai trăiau 6 pisici și doi câini, plus că oamenii erau fumători cronici. După igenizare am putut să las copilul nestingherit pe canapea și covor fără să am grija părului lăsat cadou de foștii proprietari. Vorbind de preț este unul foarte Ok în așa fel că de acum mă gândesc serios să trimit covoarele la curățat la curățenia generală a casei. Încă odată mulțumesc pentru promtitudine/preț și nu în ultimul rând răbdare la ce am avut în covoare/canapele.

Ce înseamnă “ne ocupăm noi de transport”?

Nu trebuie să îți faci griji în privința transportului!

Pentru curățarea covoarelor, ne deplasăm la domiciliu pentru ridicarea lor și ți le înapoiem curățate în maxim 2 zile lucrătoare de la data preluării. Pe raza orașului Satu Mare, transportul covoarelor este GRATUIT.

Igienizarea canapelelor și a saltelelor are loc la domiciliul tău.

Cum Procedezi Dacă Dorești Să Beneficiezi De Serviciile Spălătoriei Cristal?

Tu ne suni la 0751 520 764, îți preluăm comanda și ne ocupăm de tot.

Venim noi la ține în aceeași zi în care ai plasat comanda! Preluăm covoarele și ți le aducem înapoi în 2 zile lucrătoare de la data preluării.

Pentru serviciile de igienizare al canapelelor și saltelelor, stabilim o programare la o oră ideală pentru tine. Igienizarea are loc la domiciliu.